marți, 18 decembrie 2012

   Bine ati venit pe taramul magic al magazinului Decomagia,

 "Decomagia" s-a nascut in Atena, in urma cu 5 ani si este lider de piata in tot ceea ce inseamna decoupage in intreaba Grecie. Calitatea produselor, preturile mici si seriozitatea- sunt calitatile care au facut ca acest magazin sa fie cunoscut si in alte tari ale Europei si nu numai.

" Decomagia" exista pe piata romaneasca a furnizorilor de materiale de baza pentru decoupage din 2011, fiind primul magazin online din Romania care a oferit pasionatilor de decoupage hartie de orez! Apoi, de fiecare data, am venit cu ceva nou in intampinarea dorintelor voastre!

  Prin magazinul nostru de pe Breslo  va oferim o gama foarte variata de hartii de orez, hartii de decoupage si servetele, alaturi de toate materialele necesare realizarii unor lucrari de decupage complete.

 Prin blogul nostru vom incerca sa va aducem cat mai aproape de arta decoupage-ului, pentru a cunoaste mai bine tainele ei, folosind materiale dintre cele mai bune, invatand alaturi de noi tehnici si trucuri ce va vor ajuta ca la final, sa aveti lucrari magice!

 Tutorialele, prezentarile de materiale si discutiile despre tehnici, prezentarea unor lucrari exponent pentru arta decoupage-ului, ne dorim sa fie pe  placul vostru si sa va ajute cat mai mult.

 Va multumim ca ne sunteti alaturi si va asteptam in lumea Decomagiei!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu